Історія компанії Boasi і Pera
Caffe Boasi – провідна компанія на світовому ринку кави з Італії. Вже понад 88 років (на 2018 рік) даний бренд впевнено конкурує в сфері інновацій і передових технологій в області виробництва кавових блендів різного класу. Бездоганна якість продукту і безперервний рух в ногу з часом є основними принципами роботи італійської компанії.
Еспресо – це міцний кавовий напій, який з'явився в Італії в кінці XIX століття. З тих пір італійський еспресо традиційно вважається "королем" серед кави. Саме на основі еспрессо створюються всі інші кавові напої, тому якість еспресо грає ключову роль в кавової культури в цілому. Як кажуть в Італії, для ідеального еспресо важливий "Закон 4 М": перше М (mishella) – кавовий бленд, друге (maccinato) – фракція помелу, третє (macchina) – кавоварка і четверте (mano) – рука людини.
ІСТОРІЯ
Компанія Caffe Boasi починає свій шлях з далекого 1930 року в портовому місті Генуя. Цей порт завжди був важливим сортувальним центром кращою в світі кавової продукції. Тому саме Генуя славиться своєю «школою» майстрів з обсмажування кави.
У 1950-ті роки кращі майстри кави приймають рішення об'єднати свої зусилля для створення першокласної кавовій компанії. У них з'являється необхідність здобувати, обробляти і змішувати зелений кави. Так з'являється об'єднання TAG, «Torrefattori Associati Genova» (Асоціація майстрів з обсмажування кави Генуї) сім'ї Боази (Caffé Boasi).
У 2004 році виробництво компанії Caffe Boasi переміщається з Віа Спалато в Генуї в нове приміщення, розташоване в Серравалле-Скривия (провінція Алессандрії): 11000 м2 самого сучасного виробничого обладнання, здатного виробляти 200-250 центнерів кави в день.
У 2007 році TAG («Torrefattori Associati Genova») отримала два важливих сертифіката якості ISO 9001 та IFS International Food Standard (Міжнародний стандарт виробництва харчових продуктів), що є гарантією постійно зростаючої уваги до якості продукції та послуг, що надаються клієнтам.
«Ось вже три покоління ми розвиваємо любов до кави з ретельністю справжнього майстра-ремісника, який залишається живим і в самому сучасному промисловому процесі. Для нас інвестування у виробниче устаткування, контроль якості та обслуговування є філософією життя», — розповідає Марко Боази, директор компанії. Підприємство, яке є одним з найзначніших на італійському ринку в сфері HoReCa, розширює свою міжнародну дистриб'юторську мережу і стає зразком серед приватних торгових марок завдяки якості та персоналізованому обслуговування.
У 2016 році утворено акціонерне товариство TORREFATTORI ASSOCIATI S. p.A., нова компанія, що володіє брендами Pera, Caffè Boasi і Rostkafè.
Компанія Caffe Boasi зберігає в собі великі традиції з обсмажування кави, адже унікальність технології не повторюється іншими брендами. За час свого існування, компанія винаходила й удосконалила рецепти по обробці, і, крім того, способи та технології з приготування кави.
Італійські виробники багато уваги приділяють високо-технологічних експертиз. Вони ретельно контролюють вологість і колір готової продукції, і до того ж приділяють достатню кількість часу випробування і дегустації. До речі, дегустацію проводять професійні експерти з різних країн світу, смаки, яких не так легко задовольнити. У підсумку, тільки найкращі зерна фасуються в упаковки і розсилаються в різні міста і країни, де звичайні споживачі можуть купити і насолодитися якісним кави. Весь процес виробництва став особливою філософією і культом для творців цього кавового напою. Кави Caffe Boasi вражає різноманітністю смаку, причиною цього є те, що зерна вирощуються в різних кліматичних поясах і кожна окрема суміш є результатом величезної роботи великої кількості майстрів своєї справи.
Ми впевнені, що варто вам один раз купити кави Caffe Boasi в зернах, і він стане одним із Ваших улюблених напоїв, а велика різноманітність і вибір сортів зможуть задовольнити навіть самого вибагливого покупця, з самим витонченим смаком. Чашечка ароматного напою підніме настрій кожному, навіть в самий похмурий і дощовий ранок.
Автор: Марія Гонтаренко
- Розміри та стандарти капсульної кавиОдин із найбільш популярних та швидких способів приготування кави є його заварювання в капсульній кавомашині. Процес максимально простий, займає лише кілька секунд, а напій виходить ароматним, смачним, що дуже важливо для сучасної людини!Повна версія статті
- Кава в капсулах: як приготувати, як користуватися капсульною кавоваркоюХочете насолоджуватися ідеальною кавою щодня? У нашій статті ви знайдете покрокову інструкцію з приготування кави в капсулах і поради щодо використання капсульної кавомашини.Повна версія статті