Капучинатор Nespresso Aeroccino 3 Чорний Спінювач молока

Капучинатор Nespresso Aeroccino 3 Black (Спінувальник молока, Айрочино) — за допомогою цієї моделі Ви зможете як просто підігріти молоко, так і приготувати густу повітряну молочну пінку для капучино, лате, макіато. Зручна форма чашки капучинатора дасть Вам приготувати улюблений напій із максимальним комфортом. Пінозбивач Aeroccino 3 дає змогу отримати кілька різновидів як холодної, так і гарячої молочної піни.
Основна частина капучинатора Nespresso Aeroccino 3 — металевий стакан із тефлоновим, антипригарним внутрішнім покриттям. Заглянувши всередину, ми побачили, що на стінці склянки є дві мітки з написом max і відповідним значком.
Діаметр | 8,5 см |
Высота на базе | 19,5 см |
Висота самого девайса | 17 см |
Вага в розпакованому вигляді | 1 кг |
Гарантія — 12 міс.
Як бачите, апарат досить невеликий і його нескладно буде розмістити в будь-якому куточку вашої кухні, заховати на полицю або просто поставити на тумбочці або столі.
Комплектація капучинатора Nespresso Aeroccino 3 представлена:
- Самим апаратом із віночком усередині.
- Інструкцією для правильного використання.
- Гарантією від виробника.
- Прозорою кришкою зі знімним ізолювальним шаром.
- Базою зі шнуром, яким вона під'єднується в мережу.
Упаковано все на чисте, всі деталі розкладені окремими пакетиками, можна не хвилюватися, що щось зламається або деформується під час транспортування. Інструкція на великій кількості мов, включно з російською, так що розібратися в функціоналі апарата, буде зовсім нескладно.
Основні характеристики Nespresso Aeroccino 3:
Потужність | 410–490 Вт |
Частота | 50/60 Гц |
Напруга | 220–240 В |
Довжина шнура | 80 см |
Об'єм гарячого молока | 250 мл |
Об'єм пінки | 130 мл |
Важливо! Не мити в посудомийній машині
Природно, молочна пінка — це не все, для чого можна використовувати капучинатор, інакше навіть ті, хто дуже любить каву з пінкою, навряд чи вирішили віддавати за неї такі гроші. Отже, що ж ще можна приготувати за допомогою цього диво-аппарату? Нижче ми зібрали для вас кілька найпопулярніших рецептів напоїв, зробити які можна буде без особливих зусиль за допомогою цього Nespresso Aeroccino 3:
- Какао. Готуємо із звичайного какао порошку, використовуючи віночок для підігрівання. Наливаємо молоко майже до верхньої позначки. Стараємося взагалі не тільки під час приготування цього напою, але й будь-яких гарячих варіантів не наливати молоко на саму смужку, а то в процесі воно може втекти. Далі засинаємо чайною ложкою порошку та цукрового піску. Вмикаємо в гарячому режимі. Обов'язково какао та цукор насипаємо після того, як налили молоко, інакше прилад може весь час вимикатися, рахуючи, що продукт пригоряє. Щойно кнопка згасла — какао готова.
- Гаряче молоко з медом шоколадною олією або варенням. Встановлюємо віночок для підігрівання, наливаємо молочний продукт, у такій же кількості, як і в попередньому рецепті. Кладемо 2 ложки шоколадної олії, варення або меду. Мед бажано брати ранній, рідкий. Якщо хочемо використовувати варення, то найкраще для цього підійде негусте малиново, його можна покласти 2-3 ложки.
- Ванільний молочний коктейль із корицею. Вибираємо молоко, яке збивається найкраще, бажано, щоб воно було з холодильника. Окремо змішуємо за допомогою кавомолки рівні кількості кориці, цукру та ванілі до стану однорідної пудри. Встановлюємо насадку-віночок для збивання, а основного продукту наливаємо за нижню позначку. Вмикаємо холодне збивання і за 20 секунд спимо всередину 1-2 ложки пудри.
- Шоколадний молочний коктейль. Беремо чайну ложку какао-порошку з гіркою, розчиняємо його в окремому посуді у 50 мілілітрах молока, туди ж засинаємо ложку цукру, можна також із гіркою, якщо ви любите солодких коктейлів. Встановлюємо віночок для збивання, використовуємо холодний режим і в кількості не виходимо за нижню позначку. Розчинене какао вливаємо за 30 секунд.
Цілком можливо, що ви придумаєте свої рецепти в процесі використання капучинатора Nespresso Aeroccino 3. Головне, проявити фантазію і, природно, не забувайте прикрашати вашу пінку тертим шоколадом, горішками або соєвою стружкою, так напій стане ще смачнішим, а його подання — красивішим і оригінальнішим.
Nespresso — це фірмовий бренд компанії Nestlé Nespresso S.A., робочого підрозділу групи компаній Nestlé, розташованого в Лозанне, Швейцарія. Машини марки Nespresso виробляють еспресо зі спеціальних капсул, що містять мелену каву.
"Корні" історії підприємства зникають у 1970-х роках. Саме тоді в одного з працівників компанії Nestle виникла геніальна ідея — використовувати герметичні капсули, які дадуть змогу свіжозмеленій каві довгий час зберігати всі відтінки аромату (спеціалісти Nespresso стверджують, що їх понад 900!). Капсула має бути розрахована на одну порцію, а спеціально під неї треба виготовити кавомашину особливої конструкції. На дослідження, розробку одноразового паковання та всього необхідного обладнання пройшли десять років, і 1986 року була утворена компанія Nestle Nespresso SA — першовідкривач ринку порційної кави. Тоді ж публіці були представлені система Nespresso, яка відразу завоювала популярність у Швейцарії, Японії та Італії.
1988 року завдяки Жан-Полю Гайору продукція набула ще більшої популярності. (Жан-Поль Гайяр — відомий бізнесмен, засновник спільноти "Le Club".)
Nespresso — не просто якісна порційна кава та машини для її приготування, це добре продуманий бренд, розрахований на цільову аудиторію кавових гурманів, що містить оригінальну концепцію, систему цінностей, грамотно вибудовувану схему продажів, а також комплекс заходів із просування й підтримання лояльності клієнтів — власний клуб.
Кожен володар кави-машини стає постійним клієнтом компанії й автоматично вступає в "Клуб Nespresso".
Продажі продукції Nespresso суворо контролюються. Будь-яке найменування з асортименту марки (від капсул потрібного сорту до кавомашин, чашок, цукорниць і молочників) можна замовити тільки через спеціалізовані канали продажів компанії — за телефоном, через сайт, а також у фірмових кавових бутиках (понад ста у всьому світі) і бутик-барах Nespresso. Єдиний виняток тут — кофе-машини, які можна придбати ще й у торгових мережах. До речі, бутик-барів Nespresso у світі лише п'ять, вони відкриті в найпрестижніших районах Мюнхена, Франкфурта, Копенгагена та Нью-Йорка.
1990 року фірма підписала контракт із компанією Turmix, яка зайнялася продажами кавомашин Nespresso у Швейцарії. Потім контракти були підписані й з іншими фірмами — Krups, Alessi, Magimix і Philips.
1991 року Nespresso вийшов на ринок Франції та США. Сьогодні Nespresso є у понад 50 країнах світу.
1996 року була зареєстрована перша заявка від Nespresso на патентування нового процесу приготування еспресо з капсул, що містять мелену каву.
Капсула Nespresso — не має аналогів у світі — невелика, розміром із волоський горіх, місткість у формі конуса. "Він виготовлений з алюмінію, покритого зсередини прозорою харчовою плівкою, щоб уникнути окислення продукту під час зіткнення з металом і для захисту від переходу частинок алюмінію в каву. Капсула дає змогу зберегти повноцінну якість порції свіжозмеленої кави впродовж 12 місяців, але навіть після закінчення терміну продукт не становить ризику для здоров'я, а всього лише втрачає деякі ароматичні нотки. Конструкція та технологія виготовлення алюмінієвої капсули запатентовані компанією Nespresso.
Основні | |
---|---|
Виробник | Nespresso |
Країна виробник | Україна |
Споживана потужність | 410 Вт |
Об`єм | 0.25 л |
Колір корпусу | Чорний |
Гарантійний термін | 12 міс |
Сфера использования | HoReCa |
Номінальна напруга | 220 В |
Стан | Новий |
Тип використовуваної кави | Мелений |
- Ціна: 2 390 ₴