Капучинатор Scishare S3101 milk bubble machine silver (Спінювач молока)

Капучинатор Scishare S3101 milk bubble machine silver (Спінювач молока)- Щоб випити чашку дивовижно ніжного й ароматного кавового напою, не потрібно більше йти в кафе. Приготувати ідеальну лате або макіато допоможе електричний спінювач Scishare S3101: просто налийте в глечик молоко та виберіть режим збивання. Пара миттєвостей, і пишна піна для кави готова.
Глечик електричного спінювача Scishare S3101 має нанесену шкалу максимального рівня заповнення. За одне збивання прилад приготує пишну та щільну піну, якої вистачить на кілька порцій вашого улюбленого лате або капучино.
Режими роботи
Три кнопки на корпусі Scishare S3101 допоможуть вибрати режим збивання. Збивач виконує холодне та гаряче спінювання. З його допомогою ви можете готувати різні напої та експериментувати зі смаками, щоб знайти свій ідеальний рецепт. Електричний спінювач Scishare S3101 дає змогу всього за кілька хвилин приготувати смачну молочну піну для капучино, лате або макіято. Прилад швидко збиває молоко завдяки продуктивному мотору зі швидкістю обертання до 5 500 об/хв і інтенсивній роботі магнітного вінчика.
|
Гарантія — 12 міс.
Характеристики
Основні |
|
Тип | Стаціонарний (чаша) |
---|---|
Живлення | Мережа |
Об'єм | 250 мл |
Потужність | 550 Вт |
Кількість піни на виході | 150 мл |
Матеріал корпусу | Метал і пластик |
Матеріал чаші | Метал |
Додатково | Номінальна частота: 50 Гц Номінальна напруга: 220 В Швидкість: до 5500 об/хв 3 режими роботи |
Колір | Сріблястий із чорним |
Важливо! Не мити в посудомийній машині
- Какао. Готуємо із звичайного какао порошку, використовуючи віночок для підігрівання. Наливаємо молоко майже до верхньої позначки. Стараємося взагалі не тільки під час приготування цього напою, але й будь-яких гарячих варіантів не наливати молоко по саму смужку, а то в процесі воно може втекти. Далі засинаємо чайною ложкою порошку та цукрового піску. Вмикаємо в гарячому режимі. Обов'язково какао та цукор насипаємо після того, як налили молоко, інакше прилад може весь час вимикатися, рахуючи, що продукт пригоряє. Щойно кнопка згасла — какао готова.
- Гаряче молоко з медом шоколадною олією або варенням. Встановлюють віночок для підігрівання, наливаємо молочний продукт, у такій же кількості, як і в попередньому рецепті. Кладемо 2 ложки шоколадної олії, варення або меду. Мед бажано брати ранній, рідкий. Якщо хочемо використовувати варення, то найкраще для цього підійде негусте малиново, його можна покласти 2-3 ложки.
- Ванільний молочний коктейль із корицею. Вибираємо молоко, яке збивається найкраще, бажано, щоб воно було з холодильника. Окремо змішуємо за допомогою кавомолки рівні кількості кориці, цукру та ванілі до стану однорідної пудри. Встановлюємо насадку-віночок для збивання, а основного продукту наливаємо за нижню позначку. Вмикаємо холодне збивання і за 20 секунд спимо всередину 1-2 ложки пудри.
- Шоколадний молочний коктейль. Беремо чайну ложку какао-порошку з гіркою, розчиняємо його в окремому посуді у 50 мілілітрах молока, туди ж засинаємо ложку цукру, можна також із гіркою, якщо ви любите солодких коктейлів. Встановлюємо віночок для збивання, використовуємо холодний режим і в кількості не виходимо за нижню позначку. Розчинене какао вливаємо за 30 секунд.
Цілком можливо, що ви придумаєте свої рецепти в процесі використання капучинатора. Головне, проявити фантазію і, природно, не забувайте прикрашати вашу пінку тертим шоколадом, горішками або соєвою стружкою, так напій стане ще смачнішим, а його подання — красивішим і оригінальнішим.
Nespresso — це фірмовий бренд компанії Nestlé Nespresso S.A., робочого підрозділу групи компаній Nestlé, розташованого в Лозанне, Швейцарія. Машини марки Nespresso виробляють еспресо зі спеціальних капсул, що містять мелену каву.
"Корні" історії підприємства зникають у 1970-х роках. Саме тоді в одного з працівників компанії Nestle виникла геніальна ідея — використовувати герметичні капсули, які дадуть змогу свіжозмеленій каві довгий час зберігати всі відтінки аромату (спеціалісти Nespresso стверджують, що їх понад 900!). Капсула має бути розрахована на одну порцію, а спеціально під неї треба виготовити кавомашину особливої конструкції. На дослідження, розробку одноразового паковання та всього необхідного обладнання пройшли десять років, і 1986 року була утворена компанія Nestle Nespresso SA — першовідкривач ринку порційної кави. Тоді ж публіці були представлені система Nespresso, яка відразу завоювала популярність у Швейцарії, Японії та Італії.
1988 року завдяки Жан-Полю Гайору продукція набула ще більшої популярності. (Жан-Поль Гайяр — відомий бізнесмен, засновник спільноти "Le Club".)
Nespresso — не просто якісна порційна кава та машини для її приготування, це добре продуманий бренд, розрахований на цільову аудиторію кавових гурманів, що містить оригінальну концепцію, систему цінностей, грамотно вибудовувану схему продажів, а також комплекс заходів із просування й підтримання лояльності клієнтів — власний клуб.
Кожен володар кави-машини стає постійним клієнтом компанії й автоматично вступає в "Полуб" Nespresso".
Продажі продукції Nespresso суворо контролюються. Будь-яке найменування з асортименту марки (від капсул потрібного сорту до кавомашин, чашок, цукорниць і молочників) можна замовити тільки через спеціалізовані канали продажів компанії — за телефоном, через сайт, а також у фірмових кавових бутиках (понад ста у всьому світі) і бутик-барах Nespresso. Єдиний виняток тут — кофе-машини, які можна придбати ще й у торгових мережах. До речі, бутик-барів Nespresso у світі лише п'ять, вони відкриті в найпрестижніших районах Мюнхена, Франкфурта, Копенгагена та Нью-Йорка.
1990 року фірма підписала контракт із компанією Turmix, яка зайнялася продажами кавомашин Nespresso у Швейцарії. Потім контракти були підписані й з іншими фірмами — Krups, Alessi, Magimix і Philips.
1991 року Nespresso вийшов на ринок Франції та США. Сьогодні Nespresso є у понад 50 країнах світу.
1996 року була зареєстрована перша заявка від Nespresso на патентування нового процесу приготування еспресо з капсул, що містять мелену каву.
Капсула Nespresso — не має аналогів у світі — невелика, розміром із волоський горіх, місткість у формі конуса. "Він виготовлений з алюмінію, покритого зсередини прозорою харчовою плівкою, щоб уникнути окислення продукту під час зіткнення з металом і для захисту від переходу частинок алюмінію в каву. Капсула дає змогу зберегти повноцінну якість порції свіжозмеленої кави впродовж 12 місяців, але навіть після закінчення терміну продукт не становить ризику для здоров'я, а всього лише втрачає деякі ароматичні нотки. Конструкція та технологія виготовлення алюмінієвої капсули запатентовані компанією Nespresso.
Основні | |
---|---|
Виробник | Nespresso |
Країна виробник | Китай |
Споживана потужність | 550 Вт |
Об`єм | 0.25 л |
Колір корпусу | Сріблястий |
Гарантійний термін | 12 міс |
Сфера використання | HoReCa |
Номінальна напруга | 220 В |
Стан | Новий |
Тип використовуваної кави | Мелений |
Користувальницькі характеристики | |
Сфера использования | HoReCa, Будинок, Офіс |
- Ціна: 1 899 ₴